Jubileum: 40 jaar

Het afgelopen seizoen (2011/2012) vierde BC Bladel haar 40-jarig jubileum. In dit kader werden gedurende het gehele seizoen activiteiten georganiseerd:

Aftrapweekend: Poolse Break Toernooi, Clinic & Reüniefeest

Het aftrapweekend begon op vrijdagavond 16 september met een Poolse breaktoernooi voor de huidige leden met aansluitend tijd voor een drankje in de kantine.
Op zaterdag 17 september kreeg Henk Pieterse (oud-international) het voor elkaar om jong en oud, leden en oud-leden vol enthousiasme in beweging te krijgen.
Daarna zorgde de eredivisieclub Stepco BSW uit Weert voor het nodige basketballspektakel tijdens hun oefenwedstrijd tegen Landstede. Om het openingsweekend knallend af te sluiten konden alle leden, oud-leden en andere belanghebbenden samen herinneringen ophalen tijdens een gigantisch reünie-festijn bij Feesttempel Ambiani. Bladel is nog aan het herstellen.

Spooktocht

Op 11 november stond een spannende activiteit voor jullie klaar: toen was er namelijk de verrekkes enge spooktocht voor jong en oud.

Verbroederingstoernooi

Ook vlak voor het einde van 2011 had BC Bladel de nodige evenementen in het kader van ons jubileum op het programma staan. Klik hier voor een verslagje van het Poolse Break Toernooi, het Ouder vs Kind Toernooi en het Verbroederingstoernooi van vrijdag 30 december.

Ere-divisie wedstrijd

Op dinsdag 10 april 2012 hebben we bij de ere-divisie wedstrijd Stepco BSW – EiffelTowers kunnen zien hoe basketballen nou écht moet.

Eindfeest

Op zaterdag 19 mei 2012 was het de bedoeling eerst onze Heren 1 naar een (gedeelde) 2e plek te schreeuwen en daarna tot de late uurtjes onze stembanden smeren in Sportcafé Bladel. Hier vind je meer informatie over dit fenomenale eindfeest.

Seniorenweekend

Dit jaar heeft ein-de-lijk het Seniorenweekend plaatsgevonden. Kijk hier voor de foto’s en filmpjes:

Seniorenweekend BC Bladel 2012

Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 8

No comments yet

Leave a Reply