Verbroederingstoernooi

Ook dit jaar gaat BC Bladel verbroederen en wel op vrijdag 28 december 2018! Zet deze datum dus in je agenda en zorg dat je erbij bent. 

Tijdens het toernooi verwelkomen wij alle oude fanatiekelingen, “jeugdige” sterspelers, of gewoon alle gezellige mensen, kortom, iedereen vanaf U18 is welkom!

Vanaf 19:45 uur is de zaal tot onze beschikking en beginnen we met het samenstellen van de teams, zodat we rond 20:15 uur kunnen beginnen met het toernooi. Het toernooi zelf zal tot ongeveer 22:00 uur duren, maar voor alle gezellige mensen wordt het verbroederen voortgezet in de kantine op de gezellige feestavond, waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

In de kantine is er de mogelijkheid om contant of met de pin af te rekenen, maar ook zijn de ondertussen bekende muntjes te gebruiken voor het betalen van de consumpties. Deze muntjes kunnen in de kantine gekocht worden (11 munten voor 20 euro)!

Veel liefs en tot de 28e!
Activiteitencommissie BC Bladel 

 

Verslag Ouder-Kind Toernooi 2015

Door: Fleur van Wijk
Foto’s: Remco Houterman

Dinsdagavond 22 december 2015 was het zo ver: kinderen stormden de kleedkamer uit op naar de zaal, namen enthousiast een bal en gingen lekker spelen met elkaar. Vervolgens kwamen de ouders uit de kleedkamer, wat een enthousiasme! Ouders die onder de indruk waren van hun kinderen en ouders die zelf versteld stonden van hun eigen basketballmoves. Nadat de teamindeling was gemaakt, kon het toernooi van start gaan. Er waren vijf gevarieerde teams gemaakt van leden uit XU10, XU14 en XU16. Er werd partijtje gespeeld, 5 tegen 5. Er waren mooie acties op het veld te zien van zowel kinderen als ouders. En strijdlustig dat ze waren! Het toernooi bestond uit vijf rondes. Het werd steeds spannender… Na een leuke vrije worpspel werd de uitslag bekend gemaakt. Iedereen had hard zijn best gedaan! Het team van Johan Gubbels en Freek Bijnen met hun kids hadden gewonnen.

15-12-23 IMG_3362

15-12-23 IMG_3363

15-12-23 IMG_3365

Verslag Verbroederingstoernooi 2015

Door: Fleur van Wijk

Eindelijk was het zover: BC Bladel ging verbroederen. Dat was te merken ook, vele leden hadden het Bladels kwartiertje overgeslagen… Alle basketballskills werden uit de doeken gedaan met stevige muziek. Er werden acht teams gemaakt waarvan elk team een heren 1 lid had die de captain was van het team. De eerste ronde streden alle teams tegen elkaar. Vervolgens werd er een winnaars- en een verliezerspool gemaakt. Op basis van die pools is de uitslag bekend gemaakt. Ook fanatiekelingen buiten de club lieten hun basketballskills zien. De teams die pauze hadden, moesten fluiten. Zelfs Loek Bijnen was fanatiek met het fluiten van teams. Het team van Bryan Hurkmans was op de derde plaats geëindigd, het team van Luuk Daniëls is tweede geworden en het team met als captain Thomas van Doormaal is eerste geworden. Daarna is de verbroedering verder voortgezet in de kantine. Er werd gezellig gebuurt en wat afgedanst. Johan G. en Henk H. hadden het BC Bladel Vriendenbord onthuld. Er waren maar liefst zes vrienden van de club van Bladel. Een geweldige afsluiter van het jaar!

Verslag Verbroederingstoernooi 2012

Alles stond dit seizoen in het teken van het 40 jarig jubileum, zo ook het verbroederingstoernooi. Om dit jaarlijkse hoogtepunt op de BC Bladel agenda in een speciaal jubileum sausje te gieten, trommelden Christian, Ludo en Rene een wel heel bijzonder team op.

v.l.n.r. Gijs Megens, Christian van Gorp, Lex van Sambeeck, Jan Smets, Bert Gruter, Rene Heijmans

Dit team, met onder andere de drie oprichters van BC Bladel, besloot speciaal voor het verbroederingstoernooi nog één keer de basketbalschoenen aan te trekken en het toernooi te openen met een demonstratiewedstrijd.

Hierna kon de avond eigenlijk al niet meer stuk en dat werd gevierd tot in de late uurtjes. In de kantine werden onder andere de één tegen één wedstrijdjes ‘basketbal in sumopak’ nabesproken en zo bleef het nog lang gezellig!

Voorafgaand aan het toernooi was er voor onze jongste leden een ouder-kind toernooi. Na een gezamenlijke warming up toonden de spelers en speelsters van U12, U14 en van Team Eersel weinig medelijden met hun ouders. Zo werden er ouders door de benen gespeeld en in de rebound werden er ouders stevig aan de kant gezet door hun kroost.