Scholen bbal toernooi

Het scholenbasketbaltoernooi zit er weer op! Op maandag 17 april heeft voor de 9e keer in de geschiedenis het scholenbasketbaltoernooi plaatsgevonden. Een evenement waarbij de kinderen in kleine teams wedstrijden hebben kunnen spelen in verschillende categorieën.

Het was een zeer succesvolle en geslaagde dag, waarbij er volop basketbal te ervaren was met lange wedstrijden, leuke prijzen en een zeer enthousiast publiek. De kinderen uit de groepen 7/8 kwalificeerden zich voor het NK scholenbasketbaltoernooi in Den Haag, mede mogelijk gemaakt door ST4R Basketbal.

Samen met ST4R Basketbal hebben we een erg gave aftermovie kunnen maken. Benieuwd naar de beelden? Kijk dan snel op www.clicksport.nl/fun/tv.

Namens de organisatie wil ik alle vrijwilligers bedanken die aanwezig zijn geweest en wil ik ST4R Basketbal bedanken voor het enorm gave filmpje!

Met sportieve groet,
Joris Klerks


Basketbalclub Bladel organiseert op maandag 17 april voor de 9e keer het scholenbasketbaltoernooi voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de verschillende basisscholen in de Kempen en voor alle eerstejaars leerlingen van de middelbare school. BC Bladel staat bekend als een gezellige club waarbij iedereen binnen een veilig klimaat op een pleziervolle en uitdagende wijze kan deelnemen aan de sport. Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om uw kind aan te moedigen vanaf de tribune, maar mag u ook als coach tijdens het spel begeleiden. Wij nodigen u en uw kind bij deze dan ook graag uit om een kijkje te nemen of deel te nemen aan het toernooi.

Locatie:
X-Sporthal Bladel

Tijd:
Van 13:00 uur tot +/- 17:00 uur.

Categorieën:
Groep 5/6 Gemengd
Groep 7/8 Jongens
Groep 7/8 Meisjes
Groep 7/8 Gemengd
1e jaar middelbare school

Inschrijven:
De inschrijving voor het toernooi willen we dit jaar op de volgende manier organiseren. We streven naar teams die bestaan uit 5 kinderen namelijk; 3 veldspelers en 2 wisselspelers. Individueel inschrijven is ook mogelijk! Wij delen uw kind dan in bij een team naar keuze. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Kosten:
Deelname aan het toernooi bedraagt 1 euro per deelnemer. Hierdoor kunnen we het toernooi kosteloos organiseren. Hartelijk dank voor uw aandacht en hopelijk tot ziens op maandag 17 april 2017.

NK
Binnen het toernooi kwalificeert de winnaar van categorie uit leerjaar 1 zich voor het NK scholenbasketbaltoernooi in Den Haag (hier later meer over). Ook worden er binnen een categorie basketbal eredivisie tickets weggegeven!!!