Deze week geen wedstrijden en trainingen

11 Mar

Wedstrijden:
Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Noord-Brabant heeft NOC*NSF alle sportbonden geadviseerd gevolg te geven aan de oproep van de Veiligheidsregio’s. Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Noord-Brabant heeft NOC*NSF alle sportbonden geadviseerd gevolg te geven aan de oproep van de Veiligheidsregio’s.

Daarom heeft de NBB besloten alle wedstrijden van teams die uitkomen voor een Noord-Brabantse vereniging in elk geval af te gelasten tot en met zondag 15 maart. Dit betreft een maatregel die voor de betreffende teams is genomen ongeacht niveau en competities.

Voor alle wedstrijden die de komende dagen op de planning staan voor Brabantse teams wordt in de loop van de komende weken bekeken of deze relevant zijn voor de eindstand. Indien dat het geval is, wordt gekeken naar een nieuwe datum om de wedstrijd in te halen.

De financiële afhandeling voor de extra in te huren zalen is conform de slecht weerprocedure (zie Handboek Competities). Indien dit niet het geval is, worden wedstrijden niet opnieuw ingepland en heeft dat tot gevolg dat de eindstand onvolledig is. Voorlopig zullen deze wedstrijden op de fictieve wedstrijddatum van 30-06-2020 worden gezet.

Trainingen:
Aanstaande vrijdag zullen er geen trainingen zijn. We betreuren de situatie, maar moeten uit voorzorg deze maatregelen nemen. De trainingen van dinsdag 17 maart gaan zoals het er nu voor staat wel door onder voorbehoud.

Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd.
Voor vragen kan je altijd contact opnemen met iemand van het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BC Bladel

No comments yet

Leave a Reply