Verbroederingstoernooi 2019

15 Dec

Ook dit jaar gaat BC Bladel verbroederen en wel op vrijdag 27 december 2019!

Zet deze datum dus in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Tijdens het toernooi verwelkomen wij alle oude fanatiekelingen, “jeugdige” sterspelers, of gewoon alle gezellige mensen, kortom, iedereen vanaf U18 is welkom!

Vanaf 19:45 uur is de zaal tot onze beschikking en beginnen we met het samenstellen van de teams, zodat we rond 20:15 uur kunnen beginnen met het toernooi. Het toernooi zelf zal tot ongeveer 22:00 uur duren, maar voor alle gezellige mensen wordt het verbroederen daarna zeker ook nog voortgezet in het X-Sportcafé op de gezellige feestavond, waar ook een speciale prijsuitreiking zal plaatsvinden.

In het X-Sportcafé is er de mogelijkheid om contant of met de pin af te rekenen, maar ook zijn de wellicht bekende muntjes deze avond gewoon te gebruiken voor het betalen van de consumpties. Deze muntjes kunnen aan de bar gekocht worden (10 munten voor 20 euro)!

Veel liefs en natuurlijk tot 27 december!
Activiteitencommissie BC Bladel

No comments yet

Leave a Reply