Lintje voor Henk Hermans

26 Apr

Henk Hermans (61) uit Bladel kreeg de onderscheiding voor zijn werkzaamheden bij BasketbalClub Bladel (BC Bladel) en de Koningsmarkt in Hapert. Bij BC Bladel werd Hermans ruim 25 jaar geleden gekozen in het bestuur. In de beginjaren was hij vooral actief als wedstrijdsecretaris. Inmiddels draagt hij mede zorg voor beleid, strategie, activiteiten, sponsoring en de organisatie van de jaarlijkse BC Rommelmarkt tijdens de zomermarkt Bladel. Daar maakt hij ieder jaar met hulp van vrijwilligers een groot succes van.

Zonder hem zou de Koningsmarkt in Hapert er niet meer zijn geweest, want elf jaar geleden stopte deze markt. Hermans nam de organisatie samen met vrienden en kennissen over. Hij brengt met de organisatie verenigingen, vrijwilligers, plaatselijke winkeliers en leveranciers bij elkaar.

No comments yet

Leave a Reply