Verbroederingstoernooi 2018

14 Dec

Ook dit jaar gaat BC Bladel verbroederen en wel op vrijdag 28 december 2018! Zet deze datum dus in je agenda en zorg dat je erbij bent. 

Tijdens het toernooi verwelkomen wij alle oude fanatiekelingen, “jeugdige” sterspelers, of gewoon alle gezellige mensen, kortom, iedereen vanaf U18 is welkom!

Vanaf 19:45 uur is de zaal tot onze beschikking en beginnen we met het samenstellen van de teams, zodat we rond 20:15 uur kunnen beginnen met het toernooi. Het toernooi zelf zal tot ongeveer 22:00 uur duren, maar voor alle gezellige mensen wordt het verbroederen voortgezet in de kantine op de gezellige feestavond, waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

In de kantine is er de mogelijkheid om contant of met de pin af te rekenen, maar ook zijn de ondertussen bekende muntjes te gebruiken voor het betalen van de consumpties. Deze muntjes kunnen in de kantine gekocht worden (11 munten voor 20 euro)!

Veel liefs en tot de 28e!
Activiteitencommissie BC Bladel 

No comments yet

Leave a Reply