3 x 3 Streetball Masters

12 Oct

Door: Henk Schottert, Voorzitter Biks Shots Hilvarenbeek

Op zaterdag 20 oktober (competitievrij weekend) wordt de eerste (indoor) NBB Streetball Masters 3×3 georganiseerd in Hilvarenbeek (Biks Shots) ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Sportaccomodatie.

Een leuk evenement waarbij we vooral ook basketballers uit onze regio (die al dan niet ervaring hebben met 3×3) willen uitnodigen voor een leuke dag vol basketball, met DJ’s, side events, etc. Wij hebben ook speciale recreantenklassen voor heren en dames.

We zouden het heel leuk vinden als ook een aantal teams van BC Bladel gaan deelnemen.

Poster
Programma

PS. Zoals je zult zien is er op vrijdagavond 19 oktober ook een leuk basketballprogramma met de DTL wedstrijd New Heroes Den Bosch tegen TBG Dragons, een clinic van Henk Pieterse, cheerleaders, DJ’s, etc. en een afsluitende feestavond. Uiteraard zijn alle basketball liefhebbers hier voor uitgenodigd.

No comments yet

Leave a Reply