Basketbal Benefietavond

7 Apr

Beste Basketballers, oud-leden en supporters van B.C.Bladel,

Op 7 juni gaan Gijs Matthijsse, Erwin Jacobs, Hans Mercx en Peter Wouters deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Dit doen ze in het team van Blaal2beatcancer.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Op 14 april willen we een leuke avond organiseren waar we kunnen genieten van basketbal onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze avond willen we geld inzamelen door donaties en het organiseren van een loterij en verkoop van diverse producten uit het blaal2beatcancer assortiment.

Wij vinden het leuk als u hier bij aanwezig bent in X-Sporthal Bladel en in X-Sport FF nie.

PS. vergeet de basketbalclub niet bij de Rabo Clubkas-actie!

Met vriendelijke groet,

Fieke de Wit
Secretaris BC Bladel

No comments yet

Leave a Reply