Wijziging wedstrijdschema

29 Sep

Door: Frans Heesters

Hier een update van het wedstrijdschema tot en met oktober. Omdat er nog een boel wedstrijden verschuiven, is verder nog niet ingepland. Let op: voor de wedstrijden van komende zaterdag bij de teams M16-1 en Senioren 2. Ga bij je coach even na wat de status is en of deze doorgaan, volgens Sportlink zijn deze wedstrijden niet meer ingepland.

Voor 7 oktober ook even aandacht. Voor Dames 2 is aangevraagd of deze naar 14:45 verschoven kon worden. Vooruitlopend op die aanvraag heb ik hem ook als zodanig ingepland. Dames (en tafelaars), hou dit in de gaten of het 14:45 wordt of 16:30 blijft.

Daarnaast zit de mogelijkheid erin dat tussen 7 en 28 oktober nog een thuisprogramma ingepland wordt. Hou de site in de gaten of je hier mogelijk ingepland wordt met een wedstrijd of een taak! Ik heb hier nog geen zicht op, maar communiceer dit z.s.m. indien hier meer duidelijkheid over is.

No comments yet

Leave a Reply