Digitaal wedstrijdformulier

16 Sep

Door: Hein van Beers

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar we gaan dit seizoen alle wedstrijden via een digitaal wedstrijdformulier vastleggen. Dit houdt ook in dat alle spelers digitaal toegevoegd worden aan het wedstrijdformulier en ook via dezelfde app kunnen scheidsrechters controleren of de spelers daadwerkelijk zijn wie ze zijn. Hiervoor is wel een foto nodig in de app die iedereen zelf moet toevoegen.

Graag wil ik iedereen dus vragen om de app (Basketball.nl) te downloaden uit de appstore en te registreren met het e-mailadres waarmee jij opgegeven staat bij onze basketbalclub. Je kunt dan zelf een wachtwoord kiezen en inloggen. Daarna wil ik jullie vragen om zelf een duidelijke foto toe te voegen, waarop jij herkenbaar bent. Bij niet gelijkende foto’s kan een scheidsrechter een speler de toegang tot een wedstrijd weigeren!

Graag wil ik dat iedereen deze foto dit weekend toevoegt, het liefst vóór de eerste wedstrijd natuurlijk! Als er vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Groetjes, Hein

No comments yet

Leave a Reply